Wednesday 2 March 2016

Vaše Reality

   Už ste s niekým niekedy zdieľa niektoré zo svojich najkrajších nádejí  an  snov, myslím naozaj nalial svoje srdce, ktoré im vysvetlí podrobnejšie, čo  to be able to  je, že  coming from  ste jednoducho milujem dosiahnuť alebo skúsenosti  the  majú rozhovor skončiť s týmto dis-posilnenie vyhlásenie?
Myslíte si nechajte zapojiť sa do alebo môže byť vystavená takému obmedzovanie  an  deštruktívne dialógu? Už ste si kúpili na myšlienke, že v skutočnosti živote je navrhnutý tak, aby vydržal byť skôr než užili  a great  že iba "šťastlivcom" sú povolené nadobúdať  the  užívať mnoho luxusný tovar k dispozícii. Už ste pripustil, do reality obraz neustáleho boja  a great  vyrovnanie len za "dostať" v rôznych oblastiach svojho života? byty trnava
Ak áno mám nejaké vzrušujúce, otvorenie očí  a  posilňujúcich pre vás novinku.
Skutočná pravda o realitu, vaša realita je, že  to  je  a good  bude aj naďalej bez ohľadu na to, ktorú vnímajú ako. Poviem  to  inak. Vaša realita obraz, skúsenosti, ktoré narazíte zo dňa na deň vo svojom živote sú priamym odrazom toho, čo vnímate  a  veríme, realita byť. Myslíte si pochybovať, že?
Poďme sa pozrieť na to, čo  through  sa stalo, alebo nie stalo, keby  to  tak bolo postoj niektorých z najväčších vynálezcov  the  objaviteľov v histórii.
Zamyslite sa na chvíľku, či Krištof Kolumbus dovolil jeho myseľ sa uspokojiť s takým postojom. Zvážte, či budete, čo  coming from  sa stalo, keby Thomas Edison mu dovolil, aby uviaznu v tomto spôsobe myslenia. Čo  from  mohlo boli alebo neboli v prípade, že bratia Wrightovci sa nechali byť ovplyvnená vonkajším vplyvom týchto pesimistických typy? Mohol  coming from  som uviesť tisíce, ktorých podiel na svete, ak nenasleduje prechádza  a great  kto  via  mohol "dostať späť do reality"  coming from  ste zažíva oveľa iný svet než to, čo ste schopní zažiť ešte dnes.
Aký je rozdiel medzi týmito shapers histórie  a great  vy? Vari oni nemajú  a couple of  paže  an  nohy, myseľ  an  fyzického mozgu rovnako ako vy? Boli nie len obyčajnými mužmi? S tým je prípad toho čo je od seba nastaví od zvyšku svetovej populácie? Jednoducho povedané, ich realita obraz sa skladala z ich schopnosti vytvárať  an  robiť to, čo iní nie skôr urobil. Ich vnímanie toho, čo bolo možné, je to, čo splnomocnený  an  umožnila im konať  a  dosiahnuť to, čo je teraz považované  a good  spomínať ako niektoré z najväčších objavov v histórii sveta.  a great  tak  to help  prišlo byť.
Mal tieto dopredu myslitelia dovolené ich myseľ si predstaviť také neuveriteľné kreácie  a  potom zrazu, kvôli zúženie  a good  obmedzenia vnútorné realita obrázku myslel, "hrôza,  for you to  je len fantázia.  no  späť do reality" sa svet nebude tešiť  a great  skúsenosti mnohí veci, ktoré v súčasnej dobe užíva. Reality, vaša realita, rovnako ako tomu bolo s týmito vpred mysliteľov minulosť, je  a  naďalej bude presne to, čo vnímate, povoliť  an  umožniť mu byť. domy trnava
Je smutné, že "Vnímanie reality" väčšiny je oveľa škrtiť  the  obmedzujúce ako skutočná realita. "Skutočná realita" je to, že ste boli stvorení na obraz  a good  podobu Stvoriteľa, čo môžete vnímať, že je to. Môžete mať schopnosť dosiahnuť čo si môžete predstaviť. Skutočná realita nie je založený na akúkoľvek formu nedostatku  a  obmedzenia, pochybností, strachu  the  úzkosti momentov. Jedná sa iba o vnímanie, život vyčerpávajúce  an  oslabujúci ilúzie tých, ktorí nemajú plne pochopiť  a good  uchopiť neobmedzený potenciál, ktorý boli poskytnuté,  an  majú schopnosť plniť len keby sa posunúť ich vnímanie toho, čo ich skutočná realita sa skladá z  a great  umožňuje im umožní dosiahnuť.                  

No comments:

Post a Comment