Saturday, 9 May 2015

Karlskrona svensexa

   Om du glömmer ringen, finns det fortfarande en chans att du kan bli förlåten. Om du kastar en dålig svensexa, kan man lika gärna kasta bort din vänskap.

Din bra kompis tar det slutliga fruktade steg. Hans dagar frihets närmar sig sitt slut. Som en man  my spouse and i  koma, han gick nedför mittgången och mot den ökända ljus kallas äktenskap.

Som god vän som du är, är det ditt jobb  :  NEJ  :  är det din plikt att ge denna trooper störst natt (er) av sitt liv. Och, fella, du är  we  tur eftersom Karlskrona svensexa med våra råd kommer du att kunna planera svensexa för livet. Detta är den typ av resa som kommer att leda till berättelser som ska vidare från generation till generation  --  och du min vän, kommer att bli en legend för att sätta denna Shindig tillsammans.

Det första du behöver göra är att bestämma inbjudan listan för den verkliga svensexa. Nu, anger termen "riktiga" svensexa att det kommer att vara mer än en svensexa . Den "riktiga" svensexa är den händelse som endast brudgummen och hans närmaste kompisar kommer att uppleva med varje man svurit att en kod av sekretess. Den "lockbete" svensexa är PG-13 version som är bemannad av hästskötare snart att vara far-in-law, hennes bröder, och andra personer  som brudgummen skulle föredra att inte interagera med medan du njuter av vanliga vilda svensexa färdväg. Som ni kan föreställa er, njuta av underhållning är egentligen inte ett alternativ med din far-in-law som sitter bredvid dig.

Som kapten för detta parti, är det upp till dig att se till att du har hela pjäsen utstakad. Se till att samråda med alla killarna att se till att du vet deras budget och deras scheman. Det är viktigt att kostnaden och datum för din tilltänkta planen inte eliminera eventuella villiga parter (du inte vill lämna några soldater bakom).

När du har budgeten och datum set, börjar det roliga. Det finns massor av fantastiska platser för din svensexa. Det finns uppenbara platser som Vegas, Miami och New Orleans som alltid vinnare. Men det finns också några pärlor som Montreal, Chicago, Toronto, och Scottsdale (särskilt för golfentusiaster) som erbjuder fantastiska bakgrunder till någon svensexa.

Lika viktigt som att plocka en stor destination, är att välja de aktiviteter som du kommer att delta  we  när du kommer dit. Avgörande betydelse för framgången Karlskrona paintball med resan är att se till att alla dina planer bekräftas och redo att gå. Det finns inget värre än att visa upp någonstans och inte kunna komma  throughout  och när du är ute och reser  we  testosteronfyllda, alkoholdrivna grupper av killar -. Det tenderar att vara mycket svårare att förhandla om din entré. Med hjälp av en VIP-party planerare att samordna svensexa kommer verkligen minska planeringsbördan på dig själv och se allt bekräftas  we  förväg.

Några fantastiska dagtid aktiviteter för att få dagen kickstartade inkluderar golf, go-kart, paintball, eller fiske. De kvällsaktiviteter kan börja med en stor middag på en steakhouse eller sportbar (nytt bränsle för den stora kvällen före).

Efter chowing ner, är det dags att lätta upp natten av rubrik över till de hetaste uteplatser, pubar eller klubbar (beroende på gruppens önskemål). Ett bra sätt att se ingången till dessa hot spots är att  we  förväg registrera din grupp på en gästlista eller att reservera en tabell med flaska  ASSISTANCE  (billigare än att köpa enskilda drycker)  --  tjänster som erbjuds av VIP partiplanners.

För att öka din upplevelse (särskilt om du är  my spouse and i  en ny stad), kanske du vill överväga att anlita tjänster av en limo för natten. Kan du tänka dig ett bättre sätt att se en stad? Du och dina kompisar koppla av  i  en påkostad fordon, läppja på champagne och drivs till alla dina nattliga aktiviteter (och bäst av allt du inte behöver hålla flagga ner förarhytter). Plus, om du är på gästlistan eller har VIP-ingången, kan man lika gärna hålla upp din bild genom anländer till klubben  we  en pimped ut limo. Ursäkta mig damer, VIP kommer igenom!

Liksom alla stora svensexor, nästa uppenbara avenyn spännande och roligt leder till herrklubb. För bästa resultat, se till att din VIP-party planerare har ordnat en VIP-bord och lite  extra  uppmärksamhet för ungkarl. När allt han fördömer sig själv till en kvinna för resten av sitt liv  :  så du kan lika gärna göra denna minnesvärda. De flesta klubbar är mer än gärna ta din kandidat kompis och satte honom på scenen för några  extra  extra förlägenhet.

Som ni kan se rollen av  Least difficult  Man är mer omfattande än att bara minnas ringen och gör ett tal. Du har en mans sista dyrbara stunder av enda liv  we  din hand. Dra av en enastående svensexa och du kommer att tjäna titeln av den bästa mannen. Du kanske vill lämna något om din "svensexa arv" av ert tal  --  det verkar aldrig vara så imponerande att bruden och hennes familj  --  gå figur!
                                                                                                                                                                                          

No comments:

Post a Comment